Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ عضو شورای عالی معادن استان خراسان جنوبی گفت: چارت سازمانی و طرح طبقه‌بندی مشاغل در معادن اجرا شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از طبس،  حجت‌الاسلام مجید نصیرایی در نشستی با کریتی ثانی مدیرعامل شرکت زغالسنگ پروده طبس که بیش از 3 ساعت به طول انجامید؛ به مشکلات و مطالبات جامعه کارگران معدنی طبس رسیدگی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده طبس، فردوس، سرایان و بشرویه در مجلس شورای اسلامی گفت: همه مسئولان مرتبط باید برای احقاق حق کارگران از طریق قانونی پیگیری کنند تا موضوعاتی مثل چارت سازمانی و طرح طبقه بندی مشاغل در معادن اجرا شود.

 عضو شورای عالی معادن استان خراسان جنوبی تاکید کرد: شرکت های معدنی اگر رضایت کارگر را جلب نکنند به تولید مطلوب نخواهند رسید و کارگر به عنوان سرباز خط مقدم جبهه تولید باید مورد نگاه ویژه قرار گیرد.

کارگران معادن شهرستان طبس به وضعیت حقوق خود اعتراض داشتند که سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در جمع حدود 50 نفر به میزبانی خانه کارگر تشکیلات طبس حضور یافت و درددل‌های آنها را شنید.

ذوب آهن اصفهان قلب صنعت فولاد ایران، نگینی در دشت طبسهیچ استفاده‌ای از ظرفیت‌های عظیم ‌معادن طبس ‌نمی‌شود ‌تقویت زیرساخت‌های درمانی شهرستان طبس/ ‌احداث بیمارستان دوم طبس تسریع ‌شود

وی با مشورت نیروهای کارگری معادن زغالسنگ؛ مصوباتی اتخاذ و به اجرایی شدن آنها تاکید کرد تا وضعیت حقوق و مزایای این قشر پرتلاش بهبود یابد و مدیرعامل شرکت زغالسنگ پروده طبس نسبت به اجرای مصوبات در بازه زمانی تعیین شده قول مساعد داد.

" بشرویه" به عنوان قطب کشاورزی خراسان جنوبی مورد توجه‌ ویژه مدیران قرار گیرد

نصیرایی صبح امروز از مرکز ترویج خدمات کشاورزی دهستان علی جمال؛ مجتمع گلخانه ای و شرکت تعاونی اسلام؛ مزرعه پایلوت آبیاری زیرسطحی در شهرستان بشرویه بازدید و درباره مشکلات حوزه کشاورزی با حضور جعفری رئیس سازمان جهادکشاورزی استان خراسان جنوبی بحث و تبادل نظر کرد.

نماینده طبس، فردوس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی بخش کشاورزی را محور اقتصادی کشور برشمرد و گفت: شهرستان بشرویه به عنوان قطب کشاورزی استان خراسان جنوبی باید مورد توجه‌ ویژه مدیران قرار گیرد.

رییس مجمع نمایندگان استان خراسان جنوبی افزود: تغییر رویه در مدیریت‌ها و به ویژه جهادکشاورزی استان و سفرهای شهرستانی و حضور میدانی و شنیدن درددل‌ها و مشکلات از زبان مردم و رسیدگی فوری به مطالبات موجب تقویت روحیه اعتماد و امید می‌شود.

نصیرایی موضوعاتی از جمله ادامه کار تمامی گلخانه‌داران و فعالان این حوزه در مجتمع گلخانه‌ای؛ تسریع در عملیات ساختمانی و اختصاص اعتبار برای احداث مرکز ترویج کشاورزی علی‌جمال و ارائه تسهیلات به صنایع جوارکشاورزی، نگهداری، فرآوری‌ و بسته‌بندی و ارائه تسهیلات برای توسعه آبیاری زیرسطحی را مورد تاکید قرار داد که مورد موافقت رئیس سازمان جهادکشاورزی استان خراسان جنوبی قرار گرفت.

انتهای پیام/250

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان خراسان جنوبی کشاورزی استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۵۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژن در محاصره معادن

به گزارش خبرنگار مهر، محمد ردایی عصر شنبه در گفت وگو با خبرنگاران میزان بودجه شهری را ۱۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: ۵۲ درصد بودجه عمرانی و مابقی جاری است.

وی با اظهار این که در سال جاری شش واحد مغاز ه برای تعریض خیابان مرکز شهر تملک می‌شود، افزود: همچنین بعد از سه دهه توانستیم کل خیابان‌های سطح شهر را آسفالت کنید.

وی از مرزن آباد به عنوان دروازه ورودی استان یاد کرد و معدن مرزن کوه را چالش اصلی در شهر ذکر کرد و گفت: مسؤولان برای آن که جلوی فعالیت کارخانه معدن را بگیرند، وعده داده اند زیرا این مکان برای فعالیت معدنکاری مناسب نیست.

ردایی با اظهار این که معدن از دوره سوم شورای شهر ثبت شده است و همکاران شوراهای قبلی جلوی فعالیت آن را گرفته بودند، گفت: متأسفانه مردم مرزن آباد مظلوم واقع شدند.

رئیس شورای شهر مرزن آباد با بیان این شهر به شهر اکسیژ معروف بود، گفت: به دلیل فعالیت‌های معدنکاری این شهر به شهر گرد وخاک تبدیل شده است.

وی شمار معادن فعال در حاشیه وحریم شهری را ۱۲ واحد ذکر کرد و گفت: هیچ عایدی از معدن به شهر نمی‌رسد.

ردایی به فعالیت ۱۰ باشگاه ورزشی در شهر مرزن آباد اشاره و اضافه کرد: به توجه به شمار بالای ورزشکاران، راه اندازی اداره ورزش مستقل در شهر و بخش مرزن آباد الزامی به نظر می‌رسد.

رئیس شورای شهر مرزن آباد پایین و اندک بودن محدوده شهری را از مشکلات شهر مرزن آباد بیان کرد و گفت: افزایش محدوده شهری الزامی بوده زیرا ۶۰ درصد محدوده شهری خارج از بافت است.

ردایی ترافیک را مهمترین معضل شهر مرزن آباد عنوان کرد وگفت: ترافیک سنگین سبب می‌شود تا بومی‌های منطقه در ایام پایان هفته و تعطیلات گرفتار شوند و برای خروج از شهر با مشکل روبرو شوند.

وی اعتبار موردنیاز برای تملک چهار واحد مغازه را ۵۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

کد خبر 6090223

دیگر خبرها

  • ۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد
  • دستور دادستان بشرویه جهت ایمن سازی فوری استخر‌های کشاورزی
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژن در محاصره معادن
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی/ ۱۰۱ رشته قنات آسیب دیدند
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزی خراسان جنوبی
  • رزهای تولیدی خراسان جنوبی ۳۷.۵ میلیارد تومان ارزآوری داشت
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان