Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم رضازاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در خصوص علت عدم استقبال واحدهای تولیدی از طرح طبقه بندی مشاغل افزود: بنگاههای اقتصادی اذعان دارند که تهیه طرح طبقه بندی مشاغل برای آنها بار مالی زیادی به دنبال دارد و ناگزیر به تعدیل نیروی انسانی می شوند اما این موضوع دلیل قانع کننده ای برای تعدیل نیروی انسانی از یک بنگاه اقتصادی نیست زیرا هر بنگاه می تواند با کارگر یا با تشکل مربوطه یا گروه متولی طبقه بندی مشاغل در اداره کار مذاکره و در خصوص تاریخ اجرای طرح توافق کند و به نحوی بار مالی آن را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امسال عمده ترین مشکلی که بنگاههای اقتصادی برای اجرایی نکردن این طرح بیان می کنند کمبود نقدینگی برای تهیه طرح است که ما این مشکلات را به وزارتخانه ارسال کرده ایم.

مدیر روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: طرح طبقه بندی مشاغل قانون است و باید برای همه بنگاه های اقتصادی بالای ۵۰ نفر کارگر اعم از تولیدی و خدماتی و صنعتی و کشاورزی اجرا شود و اگر کارگری مدعی است که این طرح در واحدش اجرا نشده یا بنگاه اقتصادی آن طرح را اجرایی نکرده است ما ملزم به پیگیری هستیم.

رضازاده با بیان این که بیشتر بنگاههای اقتصادی خراسان رضوی از نوع خدماتی و کوچک و متوسط هستند افزود: پیگیری تهیه طرح و انعقاد قرارداد و اجرای آن روال خود را دارد و ما در مرحله نخست پیگیری این طرح به سراغ جریمه بنگاه اقتصادی نمی رویم بلکه بیشتر توجیه بنگاه اقتصادی برای اجرای طرح مدنظر ماست و تلاش می کنیم با مذاکراتی که انجام می دهیم آن بنگاه را برای اجرای طرح در بازه زمانی مشخص متقاعد کنیم و اگر این پیگیریها نتیجه نداد و بنگاه آن را اجرا نکرد در نهایت آن واحد به مرجع قضایی معرفی می شود.

وی اضافه کرد: امسال چهار بنگاه اقتصادی دارای بیشتر از ۵۰ نفر کارگر که علی رغم تذکرات متعدد طرح طبقه بندی مشاغل را تهیه نکرده بودند به مرجع قضایی معرفی شدند همچنین برنامه ریزی ما این است که ۲۵ بنگاه اقتصادی این طرح را به اجرا برسانند که این تعداد می توانند براساس درخواست کارگر، تقاضای بنگاه یا آماری که از بنگاههای مشمول در اختیار ماست انتخاب شوند.

مدیر روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: طبق برآوردهای انجام گرفته ۴۰۰ بنگاه اقتصادی استان مشمول اجرای طرح طبقه بندی مشاغل هستند.

به گزارش ایرنا، در اجرای ماده ۴۹ قانون کار و آیین‌نامه اجرایی تبصره یک آن، طرح طبقه‌بندی مشاغل در کارگاه هایی که دارای ۵۰ تا ۳۰۰ نفر کارگر بوده و فاقد طرح طبقه بندی مشاغل مصوب هستند موظفند ظرف مدت یک سال از تاریخ تصویب این قانون، طرح طبقه‌بندی مشاغل خود را بر اساس ضوابط، دستورالعمل‌ها و مقررات مربوط تهیه و به تأیید وزارت کار و امور اجتماعی برسانند.
 

برچسب‌ها مشهد تولید داخلی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد تولید داخلی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی مشهد تولید داخلی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی طرح طبقه بندی مشاغل بنگاه اقتصادی اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۳۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح‌های اقتصادی باید از مسیر دانشگاه بگذرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمحمد موسوی‌نسب، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایلام در دیدار با بهروز ناصری رئیس رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام  اظهار کرد: اجرای طرح‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سایر بخش‌ها برای دستیابی به اهداف واقعی باید از مسیر دانشگاه بگذرد و اتاق بازرگانی ایلام از هرگونه همکاری مشترک با این دانشگاه در راستای اجرای طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی، آموزش و ایجاد نمایشگاه استقبال می‌کند.

وی افزود: پیوند اتاق بازرگانی به‌عنوان پارلمان بخش خصوصی با دانشگاه زمینه‌ساز رشد تولید، تجارت، بازرگانی و سایر بخش‌های اقتصادی خواهد بود. تلاش می‌شود که با انعقاد تفاهم‌نامه زمینه لازم برای توسعه همکاری بین اتاق بازرگانی و دانشگاه آزاد اسلامی فراهم شود.

 رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایلام تأکید کرد: استان ایلام دارای ظرفیت‌های مناسبی از حیث نفت و گاز، پتروشیمی، میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، صنعت و معدن، داشتن مرز مشترک با عراق و کشاورزی برای جذب سرمایه‌گذاری است که باید از ظرفیت دوسویه اتاق و دانشگاه برای تحقق این مهم استفاده بهینه شود.

تحول اقتصادی با اجرای طرح‌های مشترک بین اتاق بازرگانی و دانشگاه آزاد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام نیز با استقبال از هرگونه همکاری دوسویه با اتاق بازرگانی به‌منظور توسعه همه‌جانبه این استان استقبال کرد، گفت: اجرای طرح‌های مشترک بین اتاق بازرگانی و دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند فرصت‌های جدید کارشناسی شده‌ای را برای تحول اقتصادی در استان فراهم کند.

بهروز ناصری اضافه کرد: یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های دانشگاه آزاد اسلامی ورود به مسائل استانی و کمک به حل مسئله در استان بوده که این دانشگاه در استان با همه ظرفیتی که دارد در خدمت توسعه استان است. ۱۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی ایلام مشغول تحصیل هستند که خروجی آن زمینه‌ساز تحول بوده و این ظرفیت می‌تواند در حوزه کارشناسی اقتصادی و سایر بخش‌ها به فعالان بخش خصوصی کمک کند. این دانشگاه آمادگی لازم برای انعقاد تفاهم‌نامه با اتاق بازرگانی دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • اجرای طرح‌های اقتصادی باید از مسیر دانشگاه بگذرد
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟
  • اجرای طرح نور در جامعه دینی نور امید ایجاد کرده است
  • اجرای طرح نور امید‌هایی را در جامعه دینی ایجاد کرده است
  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان
  • اجرای طرح نور امید‌هایی در جامعه دینی ایجاد کرده است